Twibble

Twibble 1.1.1

Twitter app voor Java-telefoons

VOOR

  • Duidelijke interface
  • Ondersteunt GPS
  • Verstuur foto's
  • Verbruikt weinig data

TEGEN

  • Geen volledige profielen

Uitmuntend
8

Twibble is een gratis Java app waarmee je verbinding maakt met Twitter. Deze microberichtenservice is uitermate populair en met Twibble houd je jouw volgers ook onder weg op de hoogte.

De Twibble-interface is simpel, duidelijk en pas je tevens naar wens aan. Eenmaal ingelogd gebruik je Twibble net als de Twitter-website; je tweet, retweet, vindt mensen om te volgen en meer. Twibble maakt het ook mogelijk om foto's toe te voegen. Beschikt jouw telefoon over GPS (Global Positioning System), dan stuur je jouw locatie mee in elk bericht. Het enige verschil tussen deze applicatie en de Twitter-pagina is dat je geen volledige profielen van tweeple (Twitter-gebruikers) te zien krijgt.

In het menu geef je aan hoe vaak je wilt dat Twibble naar nieuwe berichten scant. Dit is handig om het dataverbruik binnen de perken te houden. Overigens beperkt het programma zelf ook de bandbreedte zoveel mogelijk; de nieuwe tweets downloadt Twibble in het zeer compacte gzip-formaat.

Twibble is een uitstekende Twitter-client waarmee je alles doet wat je van een dergelijke app mag verwachten. Dankzij handige functies en een laag dataverbruik is deze app ideaal voor fanatieke twitteraars.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor java

Meer
Twibble

Download

Twibble 1.1.1

Beoordelingen about Twibble

  • door Anonymous

    Hoe moet ik hem op mobiel kunnen krijgen.
    Ik probeer het wel steeds te downlaoden maar hoe moet ik hem op mijn m...   Meer